2014

Tro.........

Ibland tappar man tron på saker o ting....man tappar lite styrfart.....finns nog olika sätt att hantera det på, hur gör jag?? .....jo jag stannar upp och funderar på det hela - vänder på allt ut o in fram o bak osv......backar tillbaka lite för att se det hela ordentligt, sen får man plocka isär det för att bygga ihop det igen så det blir så begripligt att man kan leva med det och gå vidare, inte sagt att det funkar för någon annan eller på allt, men på detta gör det det för mig, och det är huvudsaken. 

Dimma som vanligt ute men det är ju september, och kallare ska det bli, mmmmm den årstiden nu.......usch näe jag är ingen riktig vintermänniska om sanningen ska fram {#smileys123.tonqueout}.

Usch va trött man blir på käbblet efter valet......ansvar för sverige....vilka ska ta det????? Näe rena rama sandlådeuppförande på dom inblandade *suckar*, demokrati???? tveksamt. 

Alla som ska iväg är iväg, jag börjar senare idag, i helgen har vi extra ungdomar i huset, det är ju marknad och det ska dom visst på Ler stort, skulle ha träffat bästaste goaste vännen men man jobbar ju så det gick inte Arg. Gubben är kanonförkyld Sjuk, stackarn Hjärta. Ingen flytt på G än, men vi letar inte heller just nu Gilla, ganska så lugnt på herrgårdsfolket för tillfället - bara att hålla tummen att det fortsätter så. 

Nu ska jag göra lite annat- kärlek värme och styrka till dom kämpande Hjärta ha det gott alles!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS