2014

En ny dag igen

Ska göra mig iordning för den 4:e jobbnatten..... inte bra att ha fyra på rad...men det var inte jag som la detta schema. 

Men med underbara medarbetare så går det även om det är jobbigt och en underbar familj som hjälper till så mycket dom bara kan KärlekHjärtaGilla.

Vissa människoöden berör mer än andra och mycket får vi se, möta och bli berörda av, och  vi jobbar vidare för vi vill hjälpa människor som är sjuka och behöver vård men kanske inte klarar sig. Man blir lite ledsen när man hör allt gnäll om dålig vård och långa väntetiden. Men det finns dom som faktiskt tycker att vi gör ett bra jobb, som tycker att vi är änglar och är glada jämt, som även ser att vi springer halv ihjäl oss på våra pass, och sådant värmer i hjärtat Hjärta.

I söndagskväll hade vi inbrott i vårat omklädningsrum, med polisinsats osv Galen, ett kort som är på vift...lite obehagligt för att säga något.....inte roligt att gå ner i "källaren" för att byta om man vet ju inte vad man kan möta där nere, men vi har vakter på nätterna som gör att det känns lite tryggare att jobba {#smileys123.tonqueout}.

Kärlek och värme till alla kämpande och alla andra som vill ha Ler stort

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS