2014

Slut på veckan

Då är det fredag igen.....tiden går fort när man har kul Ler stort. Dom som ska iväg är iväg.

Inte så fruktansvärt dimmigt idag - igår var det då tät dimma, men sen så - på några minuter var det klarblå himmel och strålande sol Gilla,  september är september {#smileys123.tonqueout}.

Jobbar helg, rösta ska vi göra på söndag som vi brukar.

Tittade lite på partiledar debatten..... men hur fånigt får det bli egentligen??? Nu måste vi ta ansvar för Sverige och sluta tjafsa om småsaker som inte leder någon vart. Mer politiskt än så blir det INTE här Vinkar.

Har ett gäng tjafsputtar i träden på baksidan *suckar* - dom kan inte vara tysta - låter precis som ett gäng tonårstjejer som gafflar hahaha.

Fix o don står på "att göra" listan, så då går det ju inte att sitta här och häcka {#smileys123.tonqueout}, ha det bra alles - kärlek, värme och styrka till er som behöver Hjärta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS