2014

Ny vecka nya möjligheter och utmaningar

Är så super nöjd med den första delen av "make over" projektet, blev så skit bra på ren svenska Ler stort{#smileys123.tonqueout}GalenHjärta. Så nu får jag hålla i mig tills jag är ledig igen, innan jag kan börja med nästa del Ledsen, äsch tiden går fort - så det är snaaaart ju {#smileys123.tonqueout}. Jobbar kväll idag, stallet fix, ska sätta fart på middagsmaten till familjen innan jag åker och dogsen ska ha sitt ....som vanligt med andra ord Ler stortGilla.

Minstingen gör ett försök i skolan idag, hon är inte helt pigg och okej men hon ville prova, hoppas det håller så hon inte blir sämre Hjärta. Sonen klagade på ont i magen i morse men när jag frågade om han skulle vara hemma så sa han att magen var bra nu ....hahaha han är rolig, han tycker inte om att vara hemma, det har han aldrig tyckt om vare sig det handlar om sjukdom eller vanlig ledighet {#smileys123.tonqueout}.

Nu ska jag dona vidare - kärlek värme och styrka till dom kämpande Hjärta ha en bra dag alles.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS