2014

En dag bland andra

Helgen rullar på, helt underbart väder hade vi igår, hoppas det blir lika fint idag - just nu ligger dimman tjock.

Passade på att byta gardiner, trivdes inte rktigt med dom som satt, men nu är det så fint så Ler. Ska in till stan idag för att införskaffa resterande prylarna till "make over" projektet jag håller på med, även det blir så fint så {#smileys123.tonqueout}.

Minstingen roar sig med att titta på transformers filmerna - det enda hon orkar stackarn - snorar och hostar Hjärta. Var och köpte henne en fin och ordentlig hylla, så hon äntligen kunde få upp sina böcker - blev kanonfint, sen är det lite fler justeringar som behövs i hennes rum så blir även det kanon bra och fint.

Wilma fäller f---n, så nu är det "tuss" jakt och man kan inte ha dom svarta jeansen Galen.

Gjorde glutenfri fläskpannkaka för första gången sedan jag gick över på glutenfritt och det var en underbar upplevelse att slippa få ONT i magen efter Ha ha!Ler stortGilla och gott blev det med Ler.

Nu blir det bara våra hästar på gården - dom "andra" åker idag är det nog tänkt då dom kom med hästbussen igår, hoppas dom får det bra dit dom ska.

Nu ska jag göra annat - önskar en trevlig söndag - kärlek och värme till dom kämpande HjärtaHjärtaHjärta det är hårt och grymt men kämpa på HjärtaHjärta, tack för titten.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS