2014

Låååång dag

Första delen av dagen avklarad - varit på utb på fm Ler stort, alltid roligt med nya kunskaper och fördjupning i det man redan kan, nu ska jag äta och vila lite sen ska jag åka och jobbar halvnatt med trevliga arbetskamrater {#smileys123.tonqueout}.

Måste säga att det går mycket bättre denna gång efter "tågbytet" - lite bättre förberett Gilla.

Minstingen har fått del av min förkylning...stackarn hon mår inge vidare Sjuk, sonen hackar lite han med - och där hoppas vi verkligen att den inte bryter ut för han blir ju så dålig Ledsen

Sol och vackert ute synd man ska sova då men det blir ju fler dagar med sol har dom sagt.

 

Alla får ta del av min sida under eget ansvar - jag skriver om saker som finns i mitt liv - jag lägger upp bilder som jag tycker är bra av olika anledningar och det är INTE riktat till någon speciellt, var och en tar sitt egna ansvar hur man uppfattar text och bilder.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS