2014

Sjukdomar

Men f-----n så onödigt...... att bli sjuk så där bara.....gillas inte men det är inte mycket att göra åt det i nuläget bara att åka med typ. Fick gå hem från jobbet innan skiftet var över igår Arg det var väl oxå onödigt Gilla inte.Men man har ju snälla kollegor som tyckte att jag inte var till någon nytta så jag kunde lika så gott gå hem Vinkar. Har sovit större delen av dagen, och det var inte svårt alls ... skulle bara luta huvet och vips så hade det gått 3 timmar typ varje gång....är nog bästa medicinen.

Har kört totalt glutenfritt i nästan 2 månader nu och det har slagit väl ut och många av dom problem jag har dragits med har mer eller mindre försvunnit...... inte helt fel Ler stort, men förkyld blev jag i alla fall hahahaha {#smileys123.tonqueout}, närå skämt åsido så jag mår mycket bättre i kroppen och det är huvudsaken.

Ja och det andra livet rullar på som vanligt med bra och dåliga saker ....precis som livet ska vara kan inte bara åka räkmacka Vinkar. Nu känns det som det är dags för en liten "lägga huvet på kudden" stund a´3 timmar hahahaha - ha det gott alla som är här och läser - kärlek och värme till dom som behöver.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS