2014

Halva Augusti har redan gått........

Tiden går......fort när man har roligt heter det {#smileys123.tonqueout} kan bara hålla med, har haft en veckas underbar ledighet som nu är slut - åter till jobbet imorgon igen meeeen det ska bli roligt det med. Det händer en massa på jobbet nu och jag har inte så många pass kvar på AVA, lite ledsamt att det ska stänga har ju haft det så bra där men men jag ska vidare ut  igen och det kommer att bli så bra, kul och framför allt lärorikt Ler stort.

Ska snart åka iväg för att få mitt handikappintyg på den förstörda handen Blinkarmmmmm undras just hur det ska avslutas............op eller inte?? Men det löser sig i slutändan.

 Allt annat rullar på som vanligt lite hit och lite dit "some are good and some are not" men sånt är livet, men en sak är säker - livet är för kort för att ha människor i sin närhet som bara suger energi och drar ner ens humör. Nu är det framåt som gäller - det som har varit har varit, gårdagen kommer inte igen utan man får ta tag i framtiden och fylla den med bra saker och människor, och alla gör vi på olika vis och inget är rätt eller fel utan det är efter hur det passar var och en, bara att acceptera. Kärlek och värme till dom kämpande Hjärta ses kanske snart hoppas viHjärta. Nu ska jag dra *vinkar*

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS