2014

Jobbar på lite överallt

Jobbar på som vanligt, gallrena i stallet växer så sakterliga fram och det blir så vansinnigt jäkla bra bättre än vi hoppats, sen har jag ju en gubbe som är underbart duktig på att göra detta Hjärta- men det finns en idiotisk människa i våran direkta närhet som håller på att förstöra allt bara för ATT hen kan, och kanske inte har alla indiander i kanoten så att säga......men men vi får se vart det landar men vi jobbar vidare så får vi som sagt se. 

Behandlingens långa hårda och krävande väg är påbörjad och vi finns med på vägen som åskådare är inte rätt ord men vi kan bara finnas där, men behandlingsresan får den nära göra själv Hjärta kärlek styrka och värme Hjärta. Gubbens semester är slut men vi ska ha en vecka tillsammans lite längre fram Kärlek, blir skönt att få lite ledigt efter en väldigt intensiv och vårdtung sommar. Nu ska jag gå och knyta mig - tack för titten Ler stort.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS