2014

Och tiden rullar vidare

Är det makalöst fint eller??!! Sol sol sol sol Ler stort, helt underbart synd bara att man inte hinner njuta mer av det ....jobbar, alltid nått vi måste göra osv.....men sånt är livet {#smileys123.tonqueout} man får vara glad över det lilla.

Sonen har varit hos kärleken, dotter njuter av sommarlovet på olika vis och till helgen ska hon visst till Furuvik med en kompis Ler stort, maken har semester och jag jobbar ju som sagt och i helgen fyller älskade äldsta dotter år, får se om hon kan byta dag så hon blir ledig - då åker vi upp Hjärta.

Har varit till käraste vännen och hälsat på och dom har varit här med och det är alltid lika trevligt Hjärta, inga krav bara trevligt.

Härom dagen var vi bjudna till grannen på surströmming LerLer stort{#smileys123.tonqueout} aldrig fel och supertrevligt, sen har jag en oäten burk med min käraste vän oxå mums {#smileys123.tonqueout}

Ska ta och göra klart för avfärd till jobbet igen efter några dagars ledigt som har varit underbara Hjärta.

Önskar alla som är här och läser en forsatt trevlig/a dag/dagar - kärlek och värme till alla Hjärta

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS