2014

Sol och bara helt underbart...............

Njuter så mycket man bara orkar och hinner................. nu är vi inne i ett sådant däringa skov igen där det händer mycket och som innehåller ett gäng tvära kast, mycket är bra och roligt men en del är inte alls roliga bara sorliga och jobbiga men som kräver sin närvaro och det är bara att följa med i det hela, men denna gång kom det alldeles för nära för att tala klarspråk - tätt in på, finns här om det är något jag kan hjälpa till med om det så bara handlar om att lyssna Hjärta

Vardagen efter Zantes bortgång börjar ta form - nu kan vi prata om honom utan att bryta ihop, men det gör ont ont ont. Tur man har fler att ta hand om annars hade varit ett större helvete tror jag.

Har en ledig dag idag - ska iväg med yngsta på ett efterlängtat besök som vi väntat och stridigt för i snart 2 år, skam den som ger sig heter det ju {#smileys123.tonqueout}.

Gubben går på semester imorgon medans jag jobbar vidare - sånt är livet Ler.

Tack för titten - kärlek och värme till dom som kan och vill ta emot Hjärta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS