2014

Tid rullar på i Juni 2014

Midsommar är över och det är bara den såkallade förkylningen eller om det är allergi fortsätter sin gilla gång. 

För att återgå till midsommar så har helgen varit underbar - jag har haft hela min familj hemma och det har varit underbart och trevligt. Under helgen har även dom åtta månader av helvete tagit slut - stort tack till min underbara familj och J.L. för en fantastisk upplösning av det hela Ler stortHjärta, nu är det över och allt är hemma eller nästan allt då dom tagit saker (gått igenom) och förstört tändningslåset på sonens fyrhjuling som dom även använt m.m m.m, psykopater finns det gott om. Men nu kan vi gå vidare i våra liv, och dom får stå kvar i sin sörja och sjunka djupare i skiten.

Denna vecka kommer att bli svår och känslosam - bra att vi fick ladda batterierna med positiv energi i helgen så vi orkar med detta.

snart natti natti och jag tackar för titten - kärlek och värme

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS