2014

Någon dag ledigt i juni

Men det var själva den vad man ska nysa, vet inte om det är förkylning eller allergi ....... eller lite av båda - nyser å nyser, fryser och huvudvärk......men det går nog över endera dagen....hoppas jag i alla fall.

Jobbat ett x-antal dagar så nu är jag ledig 1½ dag ca, dom två sista passena var lite halvjävliga, konstigt att "IVAmässiga" patienter ska hamna på AVA.....slita fick vi i alla fall. Man möter så mycket människor och öden så man nästan gråter när man åker hem, men så är livet bara att ta vara på det man har kvar.

Boskapsfösandet är igång igen och nu känner jag att jag är för gammal för att ingå i detta spel, vill inte vara en bricka i den samma längre, och jag tänker inte diskutera det eller skriva om det heller, inte lönt för det blir inte annorlunda någonstans någonsin.

Så är dom berömda besluten på G igen *suckar* som jag avskyr detta, men men det är bara att ta tag i det och göra det man ska, min plikt.

Midsommar firar vi hemma i lugn och ro.

Tack för titten - kärlek och värme 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS