2014

Juni 2014

Så jäkla trevligt vi hade igår då det kom underara, fina och goa människor ut till oss för att fira maken som fyllt 50 år Galen, god mat , tur med vädret osv ja allt var jätte bra, och ovärderlig hjälp i köket av systersonen som är kock och tyckte moster behövde hjälp - tusen tack Hjärta. Och alla ni som undrar när maken somnade så kan jag avslöja att han höll sig vaken tills vi andra gick och knöt oss framåt 02 - tiden {#smileys123.tonqueout}

Hmmm det var ett tag sedan jag skrev fick jag en påminnelse om igår av lilla svärmor Vinkar får bättra mig på den fronten då Ler stort.

Idag ska det bara vara lugnt och stilla - jobbar gör vi imorgon igen men det är som sagt imorgon.

Nu önskar jag er alla som är här och läser en underbar söndag - kärlek och värme Hjärta.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Svärmor o svärfar | Svar 09.06.2014 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS