2014

Måndag 14 April 2014

Tiden rullar på ganska så snabbt nu - saker händer och saker händer inte.....

Jobbar borta, jobbar hemma, sover dåligt eller inte alls...........oron är på topp och jag kan bara göra mitt bästa och det räcker inte långt tyvärr.

Människor som vi tycker mycket om lider och jag kan inget göra för att lindra, familjen lider och jag kan inte lindra där heller.........man kan gå sönder för mindre, men kraven på mig minskar inte..........undrar när den berömda väggen tänker göra entre????

Snart är det konfirmation för yngsta dottern sen fyller gubben jämt och mitt upp i allt detta har jag två fölningar och stonas boxar vill ju inte bli klara (har jag skrivit det förut tro?), människan vi beställde det sista virket av fick visst "brand i hjärnkontoret" och ställde till det ordentligt för oss men det är väl bara att bita ihop (har snart inga tänder kvar att bita ihop med) och leta på ny människa som kan fixa fram virke i TID får vi hoppas......stress stress stress.

Helt underbart är att jag har min syster med familj som fixar utöver vad som behövs bara för att dom bryr sig och är dom enda som ser och förstår att vi sliter en förbannat ojämn kamp mot tiden, för den finns inte, älskar er Hjärta.

Snart påsk och älskade äldsta dottern kommer hem Hjärta och jag har ett par dagar ledigt efter en 7 dagars period som avslutas med en natt idag.

Så nu ska jag ställa mig i duschen - ska snart åka till jobbet natti natti 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS