2014

27 Mars 2014

Jaha då har det gått ett par dagar igen sen jag var här och skrev Ler stort.

Hänt en del sen sist både roliga och mindre roliga saker.

Men en del av vårat liv är nu på väg att ta slut, bra och det enda raka kan man tycka, men väldigt sorgligt är det, kunde kanske ha hanterats lite bättre av vissa inblandade, men vi vet ju att det finns stora empatistörningar där, känslan av att vara "lurad" kommer över en. Men vi reser oss nog igen som vi brukar och vandrar vidare på livets stig utan dessa inblandade och det kommer gå hur bra som helst.

Jobbet fungerar fint.

Snart konfirmation av yngsta dotter, som är på praktik denna vecka på sin pappas jobb och det har fungerat kanonfint Ler.

Imorgon fyller sonen år och det är premiär på det bästa ur REVYRESAN 1 2 3, där sonen är med HjärtaLer stort, vi går nästa helg men käraste syster och delar ur deras familj samt goa vännen och även där delar av hennes familj LerHjärta, ska bli så kul - och i helgen kommer älskade stora dotter hem och myser med oss och jag är LEDIG LerGilla.

Näe nu ska jag göra lite nytta - ska jobba natt Gilla.

Tack för titten.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS