2014

Snödämp

Och så va det vitt igen...............Gilla inte 

Igår när vi åkte in till stan så såg vi den första lastbilen med "grusborsten" på och precis utanför oss så såg vi dom första tussilagosarna Hjärta behöver bara lite tranor sen är det vår för mig Gilla. På måndag börjar en ny del av vårat liv....skräckblandad förtjusning typ.

Vardagen maler på som vanligt - saker löser sig och inte, beror på vem man har att göra med, dom flesta är bra, men det finns ju en och annan som lider av något svårbestämt, mest tycker jag det liknar ren skär elakhet....men men det kommer en tid i deras liv med, som för oss andra.

Just nu sitter min katt uppflugen på hyllan i vardagsrummet och spannar rätt upp i taket.........råttor på vinden??? japp tyvärr, det har ju varit en mild vinter så dom har nog frodats ordentligt Arg usch.

Har varit och umgåts med bästate vännen Hjärta trevligt.

Idag står massor att göra klart på listan - bara att hugga in Gilla

Tack för titten

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS