2014

Söndag 9 Februari 2014

Söndagmorgon

Under denna helg har vi fått till oss en ...ja vad ska man kalla det för.....vi provar med att kalla det för en helt absurd händelse, innehållande personer som verkligen har problem med att förstå att världen består av flera nyanser, inte bara svart eller vitt, som inte kan ta till sig och förstå vad det handlar om och framför allt sin egna del i det hela och jag tänker inte gå in på detaljer alls för så pass mycket vett,etikett och uppfostran har jag så jag INTE hänger ut det hela i detalj på sociala medier på internet - hela historien är helt sanslöst osmakligt. Men kramar om dom som lider värst i detta - en liten flicka och hennes pappa Hjärta - vi stöttar er hela vägen ska ni veta.

Annars rullar det på som vanligt med stallbygge osv - allt är som vanligt med andra ord.

Igår hade vi finbesök - av soooolen Ler stortHjärta, helt underbart vet inte när vi såg den sist, hörde någonstans att vi bara haft 11 soltimmar i januari typ.....inte konstigt att man är så attans trött och oinspirerad. Får väl hitta på en soldans eller något typ Gilla, och detta hattande i vädret nu är det plusgrader igen regn, slask och halka *suckar*, känner nog att vintern kan vara slut nu men tycker synd om alla sportlovlediga ungar bara.

Nu ska jag ta en kopp kaffe sen är det grabbarna i stallet som gäller {#smileys123.tonqueout}Hjärta.

Tack för titten

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS