2014

Torsdag 6 Februari 2014

Jaha då sitter man här igen........Vinkar

Börjar få lite fason på hur vi ska gå till väga med en del saker, skönt att ha fått prata med en människa som verkligen vet vad hen talar om ( en domare i västerås), så nu får vi se vad reaktionen blir på det hela, alla som har varit med på denna "resa" vet att den högsta önskan är att lösa det på ett bra sätt för ALLA inblandade, men det återstår att se vart det hela landar, mycket hänger på om ALLA är intresserade av att lösa det, mmm den som lever får se. Tusen tack till alla som är med för att lösa allt skulle inte orka utan er Hjärta.

Samtalade med en vän igår från ungdomstiden och det var trevligt att få kontakt igen, för roligt hade vi på den tiden Gilla.

Får ingen riktig bukt med sonens heshet och torr/rethosta, hoppas att det ger sig snart, ingen teater idag Ledsen Gilla inte.

Halt som *piiiip* ute nu igen - roligare kan man ju ha helt klart Galen.

Nopps nu ska jag dra vidare - tack för titten

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS