2014

Tisdag 4 Februari 2014

Jaha då sitter man här igen och väntar på att det skall dagas Ler.

Sonen är inte riktigt kry ännu, men det är ju som det brukar - vi får en förkylning som går över på 2 veckor men för sonen betyder samma förkylning ca 4 veckor och det har med hans handikapp att göra - det nedsatta imunförsvaret alltså Ler om nu någon undrade.

Tänkte på ett möte som hände för ett tag sedan, detta med att alla känner apan men apan känner ingen........som sagt så träffade vi ( maken och jag) en människa som vi sedan tidigare aldrig träffat, men så jätte trevlig Ler, och denna människa har en anhörig (som jag inte heller träffat eller vet vem det är) i samma bransch som vi, och vi pratar naturligtvis om detta, och tusen frågor om det naturligtvis. Nåväl vid ett senare tillfälle när vi åter träffades så förstår vi att det "forskats" lite i ämnet och då säger denna människa att hens anhörig vet "precis" vilka vi är för hen känner en annan person som vi har haft att göra med..........och denna person är väldigt noga med att tala om att hen aldrig "skvallrar" eller lyssnar på skvaller.........Blinkar och vad är det jag missar här tro???. Men då drar jag slutsatsen att vårat liv är intressantare än deras eftersom man lägger ner tid på att prata om oss typ Vinkar, vi förundras lite och går vidare Gilla.

Näe nu ska jag ta och göra annat - tack för titten.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS