2014

Lördag 1 Februari 2014

Jaha då var det helg igen och lappmöglet fortsätter att ösa ner, men det spelar ju ingen roll vad jag tycker om det för det blir inte mindre snö för den skull och jag tänker inte gilla läget heller........irriterad??? japp en smula typ Arg.

Stora älskade dotter har varit hemma och hälsat på Hjärta blir bara så ledsen när hon åker hem igen Gråter, älskade sonen har varit hemma sjuk denna vecka ja vi har varit sjuka hela gänget, hoppas bara att det kan ge sig lite nu med sjukdomarnaSjuk. Lilla älskade dotter är hos kompis denna helg - hoppas ni har det kul och bra LerHjärta.

Vardagen och dessa ständiga problem rullar vidare, man löser ett och vips så dyker det upp ca tre nya problem man måste lösa...... jojo visst så är livet men när man aldrig får stanna upp och andas hämta kraft och ork så känns det jävligt kan jag ju tala om, känns inte som man har något att glädjas över ( det finns det men jag hinner inte med det).

Åter igen har jag tagit beslut som gör så ont att man helst bara vill lägga sig ner och dö, fast det gör man ju inte ......ja inte jag iallafall tror jag..........Blinkar

Men vad ska jag klaga för när det finns vänner runt om oss som har kämpat för sina liv men måst ge upp för denna djävla sjukdom canser - ursäkta språket,  nu ska vi stå bredvid igen och vi kan bara "titta" på medans skiten "äter" upp nästa vän SjukKrossat hjärtaGråter.

Snart är det ljust så då kan jag åka och göra det som ska göras idag då. 

Tur jag har min älskade familj annars hade jag nog inte orkat - tack allihopa - älskar er massor HjärtaKärlek.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS