2014

Söndag 26 Januari 2014

Sjuklingar har vi två av denna helg - bara att gilla läget, tycker synd om tonåringen bara som missade konfirmationslägret denna helg men men bara att gilla läget.

Sliter vidare och ber en "stilla" om att allt går bra.

I fredags lades sonens gudmor till sista vilan och hjärtat vill bara brista, fyy *fulaord* vad jag avskyr canser, jag blir så förbannad rent ut sagt, vad är det för mening att rycka bort en människa som står mitt i livet som har både barn och barnbarn........47 år blev hon.......min mamma dog också i denna *fulaord* sjukdom bara 47 år gammal och då var jag 12 år - så jag vet alldeles för väl vad det handlar om, ensamheten i smärtan och sorgen vad nog värst. Hur som helst så lider jag med dom alla i familjen stor som liten Krossat hjärtaHjärta.

Lite värdelöst vetande nu då Vinkar :

101 minuter mera ljus sedan mörkret gav vika Gilla

63 dgr kvar till vi ställer om klockorna till sommartid Ler stort

4v kvar till sportlov {#smileys123.tonqueout}

Finns massor men det har jag inte tid med nu tyvärr Vinkar, nu är det kaffe och inväntande på att solen ska vakna så vi kan gå ut igen och jobba vidare - plusset i dag är att värsta kylan verkar ha släppt Gilla.

 

Trevlig söndag på er alla - var rädda om varandra, kärlek och värme 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS