2014

Onsdag 8 Januari 2014

Jaha då var det ett nytt år igen Cool, får se vad det för med sig... önskar bara att det blir ett bättre år än föregående iallafall GalenGilla.

Fast det har ju börjat som det förra avslutades - sonens gudmor och tillika vän till familjen gick bort dagen före julafton i canser Gråter - unga människan usch....värker i hjärtat, tankarna går till hennes familj med kärlek och värme.

Sen har vi dom där jobbiga och smärtsamma besluten som man måste ta och dom är ju som det står "JOBBIGA", men det blir inte lättare för att man tagit beslutet utan nu börjar ju den jobbigaste resan av alla......fram till verkställandet av det förhatliga beslutet SjukGråterKrossat hjärtaGilla inte. Jag vet att det är rätt beslut men va f------n hjälper det när hjärta och själ brister i tusen bitar och jag hittar inget lim som kan laga det igen GråterGråterGråter, jag hittar inte ens något som lindrar Krossat hjärtaKrossat
 hjärtaKrossat hjärta.

 

Men som sagt så är jag satt på jorden för att sorg och elände ska ha någonstans att ta vägen.

Mmmm året har inte fått någon bra start, men det finns ju över 300 dgr till så man kan ju alltid hoppas Gilla.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS