Hästarna har haft en jättebra sommar med vila, bete och lagom träning. 

Äntligen är alla pälsarna hemma, några har sommarlov och några ska slipas till en del så får vi se vad som kommer till start Ler. Bäst av allt är att jag slipper åka 14 mil om dagen för att sköta om hästarna Hjärta  tack för titten

Stall Toowoomba har sorg

5 April lämnade våran vackraste Freddan jordelivet, oerhört tungt bara 2 år och hela livet framför sig.

Och snart är det dax att göra en liknande resa igen med två fina damer som har gjort klart i denna värld - det är väldigt tungt det med så stall Toowoomba kommer ha sorg ett tag och vi får se när orken kommer tillbaka!

Nu är vi igång igen - underbart väder har vi haft så nu KÖR VI!

Man kan ju bli trött för mindre, är det inte kallt som faan så är det halt som faan, tillråga på det så har det snöat över det hala så alla både människor och oskodda djur halkar och slår i kull, usch vi har ju haft en bäckenfraktur på en häst förut Lilla fina Bubbels Toowoomba, och det vill jag inte uppleva en gång till! Men snart så ska det nog bli bättre underlag så vi kan träna vidare ska ju ha två till premie iår är det ju tänkt =).

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS