Blogg

Tack för allt vårat älskade vackra hjärta

hoppas så att du kan springa utan att ha ont och att du är trygg nu tillsammans med mamma Jojo <3

Mattes räddhågsna hjärta med otur hela tiden!

"Någon" har förstört hans tilltro till människor, och det blev så när dom stod uppstallade i säter, jag kan ju bara ana vad som skett och vi har en jobbig uppförsbacke att jobba i och minsta lilla som händer så är det tre steg bakåt - skulle kunna strypa den idioten som orsakat detta, men jag ger mig inte det ska bli bra även för våran vackra kille som har ett hjärta av guld där längst inne <3

Jaha så har den lille mannen blivit kastrerad för en vecka sedan, allt gick bra, man har ju den bästaste av veterinärer, det enda som blev efter var att han svullnade kraftigt så han hade svårt att röra sig, då fick han medicin mot det och longering av mig , och nu har svullnaden lagt sig och han lever rövare i hagen igen GillaHjärta. Inkörning står på tur nu när man kan hantera honom normalt utan att behöva bråka med honom.

Han växer så det knakar Gilla blir en stor kille det här Hjärta. Lite yvig och hingst/grabbig men väldigt snäll, men man ska helt klart för sig att det finns humör i honom - ingen leksak med andra ord {#smileys123.tonqueout}.

Freddans mamma är borta och Freddan har varit så ledsen Krossat hjärta, nu har det gått 5 dgr och vi kan se att han landar i sin nya tillvaro - stor kille Gilla.

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS