Hästar 2014

Förändring

Förändring på G för hästarna - då det visar sig att där vi idag har stall som vi slitit f----n med både i tid och pengar inte kommer att fortsätta vara vårat stall pga en människa som vi kan klassa som ....ja du det finns inget bra ord men riktigt klok i huvudet är hen inte helt klart. Tur är det att det finns goa människor som har varit med på denna resa som kan hjälpa oss så hästarna får tak över huvudet framöver Hjärta. Detta har varit på väg en längre tid men man har ju hoppats att människan ska ta och tagga ner en sväng och kanske kunde lära sig något om hästhållning men icke sa nicke utan hen har hela tiden brakat på i ullstrumporna och ändrat spelreglerna hela tiden bara så det passar hen och inte tagit den minsta hänsyn till någon annan. Men nu är det slut med detta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS