Hästar 2014

Lilla Freddan är en sån jätte duktig kille, nu har han varit utan mamma i en vecka och det har gått så jäkla bra - har ju det underbaraste stoet i världen Kaline Wic som har blivit en extra mamma åt Freddan och det fungerar bra i hagen HjärtaHjärtaHjärta.

Stallösningen fungerar bra men är inte permanent - tack o lov för människor som förstår och kan tänka Hjärta

 

Tack fina du för tiden du varit hos oss och tack för den otroligt vackra avkomman du gett oss, min tro är att ditt oroliga sinne nu har fått frid <3

Ler Vi är så jäkla stolta över våra fantastiska hästar som tar saker som en STOR flytt så jäkla bra HjärtaHjärta.

Förändring på G för hästarna - då det visar sig att där vi idag har stall som vi slitit f----n med både i tid och pengar inte kommer att fortsätta vara vårat stall pga en människa som vi kan klassa som ....ja du det finns inget bra ord men riktigt klok i huvudet är hen inte helt klart. Tur är det att det finns goa människor som har varit med på denna resa som kan hjälpa oss så hästarna får tak över huvudet framöver Hjärta. Detta har varit på väg en längre tid men man har ju hoppats att människan ska ta och tagga ner en sväng och kanske kunde lära sig något om hästhållning men icke sa nicke utan hen har hela tiden brakat på i ullstrumporna och ändrat spelreglerna hela tiden bara så det passar hen och inte tagit den minsta hänsyn till någon annan. Men nu är det slut med detta.

Separationen av mammor och föl på natten har gått bra, fölorna äter så mycket kraft som är ett måste innan dom säras helt - för att tappet av "tutte" inte ska bli för stort. Så nu är det väl snart dax tyvärr GråterSjuk Krossat hjärta Krossat hjärta.

Har kommit fram till att vi klarar oss själva, trött på alla snackare som har passerat här, så tack för hjälpen som inte blev......sur?? nja en aning, men jag får skylla mig själv för jag vet att jag klara mig själv PUNKT.

Ploppen fick av sig framskorna på rekordtid denna gång ....3dgr *suck* bara vänta på hovis igen Arg, kanske är dax att prova SHOESECURE nu hmm........?! se bilden.

Men nu ska jag göra annat så tack för titten

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS